Trä Snickeri Sociala Medier Grafik (1080 × 500 px) (850 × 350 px) (5)
Trä Snickeri Sociala Medier Grafik (1080 × 500 px) (850 × 350 px) (4)
Trä Snickeri Sociala Medier Grafik (1080 × 500 px) (850 × 350 px) (3)
Trä Snickeri Sociala Medier Grafik (1080 × 500 px) (850 × 350 px) (2)
Trä Snickeri Sociala Medier Grafik (1080 × 500 px) (850 × 350 px)
Trä Snickeri Sociala Medier Grafik (1080 × 500 px) (850 × 350 px) (1)

BEHANDLINGAR

Fettreducering Med Dermashape

Fettreducering går till genom att kombinera kavitation, radiofrekvens, infrarött ljus, vakum och mekanisk massage. Ultraljudspulserna passerar bara de vävnader (hud och fett) man vill komma åt och behandla.


Fettcellerna sprängs sönder av ultraljudet och smälter fettpartiklarna med Dermashape handtag och tekniker. Denna kombination av behandlingstekniker ger en smärtfri och riskfri bodyshaping och viktminskning utan kirurgiska ingrepp.


Dermashape har följande behandlingsområden:


* Minskning av omfång på t.ex. buk, lår och stuss

* Reduktion av celluliter

* Reduktion av dubbelhaka, gäddhäng och kärlekshandtag

* Uppstramning av överflödig hud.

* Minskning av porer och ökar lyster i ansiktet

* Rynkor och fina linjerHIFU - Huduppstramning Med Ultraljud

HIFU ansiktslyft är en ny, effektiv och säker metod för att föryngra ansiktshuden, vilket gör att du kan vända tillbaka klockan på 60 minuter och få en yngre hud med förbättrad fasthet, spänst och elasticitet.


HIFU eller High Intensity Focused Ultrasound (kan också kallas för ultherapy) stramar upp och lyfter ansiktshuden.


Vill du ha en behandling med hudföryngrande effekt, ansiktslyft och rynkreducering utan kirurgi? Då passar HIFU dig perfekt!


HIFU har följande behandlingsområden:


* Hela ansiktet

* Käklinjen

* Under ögonen

* Pannlyft

* Hals

* Dubbelhaka

* Armar

* Mage

* Insida lår

* Utsidalår

* Rumplyft

* Knälyft

* Kärlekshandtag

Permanent Hårborttagning - Ansikte

* Ansikte & hals

* Hela ansiktet

* Haka

* Läppar

* Öron

Permanent Hårborttagning - Kropp

* Armhålor

* Bikini

* Bröst + mage (man)

* Halv rygg

* Halva armar

* Halva ben

* Hel rygg

* Hela armar

 * Hela ben

* Helkropp Man (inkl. ansikte)

* Nacke

* Navellinje

* Rumpa 

* Brasiliansk


Permanent Hårborttagning Paket

* Dam brasiliansk (inkl. insida rumpa)

* Dam helkropp (hela kroppen exkl. ansikte)

* Halva ben, brasiliansk & armhålor

* Hel ben, brasiliansk & armhålor

Bäckenbottenträning NEOSCULPT BELLA

* Urininkontinens

* Bäckenbottenproblem,

* Intima obehagskänslor

* Nedsatt intim tillfredställelse ex. efter en förlossning.


Stolen använder elektromagnetisk energi för att leverera tusentals supermaximala sammandragningar i bäckenbottenmusklerna under en enda behandling på 28 min.


Stolen är avsedd att stärka bäckenbottenmuskulaturen hos både män och kvinnor. Rekommenderad behandling är 6 tillfällen fördelad på 3 veckor.


Viktigt att du inte har några metaller inopererat eller pacemaker.

Du ska inte ha din mens vid behandling, ej vara gravid.

Går bra dock efter graviditet. Inga hjärtsjukdomar eller epilepsi.

Biolight Infrarött-Rött Ljus


Biolight är en svensk metod som stimulerar kroppens läkning av inflammatoriska tillstånd med hjälp av infrarött och rött pulserande ljus. Den är smärtfri och ger inga biverkningar.


Nedan följer några typiska exempel på inflammatoriska tillstånd som Biolight är bra för:

* Led-muskel inflammationer

* Ryggskott

* Kroniska bensår

* Brännskador

* Idrottsskador

* Belastnings-och förslitningsskador.

NEOSCULP 40 Elektromagnetisk Skulptering

NEOSCULPT- högintensiv fokuserad elektromagnetisk energi

Bygger muskler, förbränner fett, skulpterar kroppen, reducerar celluliter och gör hudåtstramning.

Behandlingen ökar muskelmassa på behandlat område med ca 16%, reducerar kroppsfett med ca 20% och minskar i genomsnitt 4 cm i midjemått på bara fyra sessioner .NEOSCULPT ger motsvarande resultat som 20 000 sitt-ups / squads gör på bara 30 minuter.


Hur funkar det?

Behandlingen skapar ett unikt elektromagnetiskt fält som tränger 7 cm igenom huden och påverkar muskelvävnaden och fettdepåer. Dokumenterat resultat:

NEOSCULPT behandlingen tar 30 minuter, två behandlingar per vecka upp till 8 behandlingar för synliga resultat.


Allt beroende på i vilken form din kropp är och vilket resultat du vill åstadkomma. Ingen återhämtning krävs.Att tänka på:

Ät inte minst två timmar innan behandlingen och en timme efter.

INGA metallsmycken på. INTE för de med pacemaker iINGA metall eller elektriska inplantat


För vem?

Alla friska. Det krävs ingen återhämtning, 2 behandlingar/vecka därefter underhåll var 2-3 månad eller efter behov. Om man inte har för mycket fett på ex mage, brukar 4 behandlingar två ggr/v räcka för se sexpacken uppenbara sig.Man kan med fördel kombinera Neosculpt med Dermashape för att permanent bli av med fettceller.


  • Elektromagnetisk -Skulptering 1 Behandling - 30 minuter
  • Elektromagnetisk -Skulptering 8 Behandlingar - 30 minuter
  • Elektromagnetisk skulptering 4 Behandlingar-30minuter

IPL Skin Rejuvenation

Vad är hudföryngring med IPL?

Alla hudbehandlingar som utförs med IPL kallas photo rejuvenation (scinrejuvenation), så kallad hudföryngring. Genom en behandling med IPL kan du göra din hudton jämnare, ta bort rodnad, kärl och pigmentfläckar samt stimulera kollagenbildningen vilket leder till en mjukare, följsammare och friskare hud. Även rosacea avhjälps effektivt med metoden. Photo rejuvenation är ett extremt smidigt behandlingsalternativ och kräver minimalt med konvalescens.


Hur fungerar IPL – Photo rejuvenation?

Beroende på vad vi önskar behandla så ställer vi in IPL ljuset på att absorberas av olika färgpigment, ex blodkärl eller bruna pigment. Dessa pigment absorberar då ljusenergin som omvandlas till värme och värmen skapar då en koagulering i kärlen eller slår sönder melaninansamlingar.


IPL har följande behandlingsområden:


* Hudföryngring

En IPL-hudföryngringsbehandling ger dig en föryngrad hud genom att ljuset som utsöndras stimulerar kollagenproduktionen i huden vilket gör din hud mer elastisk och mjuk. Samtidigt åtgärdas färgskillnader i huden och din hud får en klarare lyster, jämnare färgton och känns mycket fräschare.


* Ytliga blodkärl

Denna behandling är för dig som vill ta bort dina synliga kärl och är trött på att anpassa kläder och sminka över kärlen i ansiktet och på kroppen. Ytliga blodkärl behandlas med IPL (intensivt pulserande ljus). Det speciella ljuset tränger genom huden, där det absorberas av röda hemoglobin i de tunna ytliga kärlen. När laserljuset når kärlen, drar kärlen ihop sig, repareras och försvinner, utan att det omgivande blod koagulerar. Borttagning av ytliga blodkärl med IPL laser kan användas på alla områden på kroppen.


* Acne

Behandling av acne med IPL laser bygger på att högintensivt ljus inom ett specifikt spektrum av våglängder, anpassad för acne, penetrerar huden och absorberas av acnebakterien, melanin i talgkörtlar och hemoglobin i blodkärl. Där omvandlas ljuset till värme och orsakar en reducering av antalet acnebakterier, reducering av talgkörtelaktivitet och skrumpning av blodkärl. Sammantaget ger detta en reducering av pormaskar, finnar, knottror och rodnad. Laserbehandling av acne med IPL genomförs i ansiktet för att reducera acne i pannan, på kinderna, runt munnen och hakan. Rekommenderat 3-8 gånger med 3 veckors mellanrum.


* RosaceaRoscaceabehandling är för dig som har rodnande, hettande kinder ofta i ett fjärilsmönster på näsa och kinder, även haka och panna kan involveras, ytliga blodkärl kan också synas på dessa områden.


* Pigmentfläckar

Vid behandling av pigmentfläckar med IPL absorberas pigmentet (melaninet) av ljuset och omvandlas till värmeenergi som förstör oönskat pigment. Efter behandling blir pigmentfläckarna mörkare och inom 7-12 dagar stiger pigmentet mot hudytan för att sedan falla av.

Cryopen Skin Tags / Hudflikar


CryoPen används för att frysa bort godartade hudförändringar under expressfart. Detta är en väldigt populär metod över hela världen. Det brukar räcka mellan 1–3 behandlingar.

Behandlingen går på 20 sekunder, ger snabba resultat, är skonsam mot huden och kan reducera många olika typer av hudförändringar, så som leverfläckar, hudflikar, fibrom, hemangioma, jordgubbsmärke, pigmentfläckar och seborroisk keratos


ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN:Efter behandlingen kan det uppstå en svullnad vid det behandlade området, som varar i ungefär 15–20 minuter och kan klia lite. Efter några dagar börjar fläcken bli mörkare och utvecklas till en skorpa. Det är viktigt att inte pilla på den eftersom det kan leda till ärrbildning! Beroende på hur stort området och hudförändringen är kan ytterligare behandling behövas.

Välkomna in till oss!